Geçtiğimiz günlerde YÖK başkanı Profesör Doktor Yekta Saraç yapmış olduğu açıklamalara göre yaklaşık olarak 1.000 adet personel alımı 2017 senesinde bizleri bekliyor olacak.

Terör Örgütünün Etkisi Büyük

Fetullahçı terör örgütü sebebiyle açığa alınmış olan personel sayıları ile ilgili olarak profesör doktorun yapmış olduğu açıklamalara göre 1.000 adet yeni personele ihtiyaç duyuluyor. Yurt içinde görev yapmaya uygun olan kişilerden oluşan ekip çok kısa zaman içerisinde görev yapmaya başlayacak. Başkanın yapmış olduğu açıklamalar arasında ise ülkemizin gelecek 10 sene için çeşitli planlar yapıldığını ve bu planlar doğrultusunda personel alımının yapılacağını da açıkladı.
 
1.000 Üzerinde Kişi İçin İş Fırsatı
 
Yapılan açıklamalara bakacak olursak YÖK çatısı altında çalışmakta olan kişilerin büyük bir bölümü baştan tasarlanacak ve böylece çok daha farklı bir kadro ile hizmet vermeye devam edilecek. Cumhurbaşkanı tarafından desteklenmekte olan proje konusunda Saraç, gitmiş olduğu üniversite konuşmasında ülkemizin durumu ile ilgili olarak değerlendirmelerde yaptı. Üniversiteler içerisinde huzurlu bir ortamın olmasını istediğini de vurguladı. Personel alımlarının tam olarak hangi tarihte ve ne şekilde yapılacağı belli olmasa da kısa bir süre içerisinde personel değişimlerine başlanacağı verilen bilgiler arasında yer alıyor. Eğer siz de iş bulmak için bu fırsatı değerlendirmek istiyorsanız günlük olarak resmi YÖK internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Yakın dönemde ülkemize gelen yabancı öğrencilerin sayısından da artacağından bahseden Saraç, ülkemizin hızlı bir şekilde büyümeye devam edeceğini belirtiyor.
Editör: TE Bilisim