Yargıtay 18 Kasım 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki memur personel ihtiyacını karşılamak amaçlı farklı pozisyonlarda ve niteliklerde toplamda 95 memur personel alımı yapacak. Adaylar, Lise, Önlisans ve Lisans mezunu olmak zorundadır. Yargıtay 20 Sözleşmeli personel, 15 Hizmetli ve 60 zabıt katibi olmak üzere toplamda 95 kişi alacak. Alım şartları şöyledir;

GENEL ŞARTLAR:
  • 657 Sayılı Devlet memurları Kanunun 48. maddesindeki belirtilen şartları taşıyan adaylar,
  • Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmayan adaylar,
  • 35 Yaşını bitirmemiş olan adaylar,
  • Lisans ve önlisans mezunları için 2016-KPSS’ye girmiş olmak, ortaöğretim mezunları için 2014- KPSS’ye girmiş olmak ve KPSS’den en az 70 puan almış olmak. Lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden 70 ve daha yukarı puan alanlar başvurabilecektir.

Ayrıca adaylardan aranana özel şartlarda mevcuttur. Aranan özel şartlara ilanın tam metninden ulaşabilirsiniz. 

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 21 Kasım 2016 tarihi ile 25 kasım 2016 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmekte olup, Başvurular, , (http://basvuru.yargitay.gov.tr/) adresine, online başvuru yapacaklardır. Alt kısımda ilanların tam metinlerine ulaşarak özel şartlara ve diğer bilgilere ulaşabilirsiniz.

15 Hizmetli Alımı İlanı,
20 Şoför Alımı İlanı,
60 Zabıt katibi Alımı İlanı
Editör: TE Bilisim