Üniversitelere 3 Bin Kadro İstihdam Edildi!

Üniversitelere düzenli olarak yapılan 2500 kadro için 2016 yılında artış yapıldı ve  bu sayı 3 bin olarak belirlendi. Üniversitelerin idari birimlerine  yapılacak olan atamalar toplamda 3 bin olarak açıklandı. İşte Üniversitelerin idari birimlerine yapılacak alımlara ilişkin bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

 

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, tarafından yapılan açıklamaya göre, Devlet Personel Başkanlığı ve Maliye Bakanlığınca geçtiğimiz yıl üniversitelerinin idari kadrolarına 2500 atama izni verildiği ve son zamanlarda daha iyi hizmet vermek adına ihtiyaç duyulan bölgelerdeki sağlık personeli alımları için Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Maliye Bakanı Naci Agbal'ın girişimleriyle artık bu sayı 3 bin olarak açıklandı.

 

2016 yılı içerisinde Üniversitelerin idari birimlerinde dahi kaliteli bir hizmet vermek adına Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, tarafından istenen ve hükümet tarafından kabul gören, bu kadro işlemi için Devlet Personel Başkanlığı ve yükseköğretim camiası Başta Başbakan Ahmet Davutoğlu, olmak üzere emeği geçen bütün hükümet yetkililerine bir teşekkür açıklaması yaptılar.