Ülkemizde işsizliğin azaltılması için önemli çalışmalar yürütmekte olan Türkiye İş Kurumu iş verenler ile iş arayanları bir araya getirerek her sene milyonlarca kişinin iş bulmasını sağlamaktadır. Buna göre Türkiye İş Kurumu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur ve personel alımı da gerçekleştirmektedir.

Geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyurulan bildiri de Türkiye İş Kurumunun büro memuru kadrosu için Maliye Bakanlığına taleplerini ilettiği öğrenildi. Buna göre Türkiye İş Kurumu 750 büro memuru alımı yapacak. Alımın yapılması için Maliye Bakanlığından onay bekleniyor. Peki detaylar nedir?

BÜRO MEMURU ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Türkiye İş Kurumu 750 büro memuru alımı yapacak peki alımlar ne zaman yapılacak? Buna göre alımların ne zaman yapılacağı bilinmiyor fakat İŞKUR üzerinden yayımlanan rapora göre ilgili 750 büro memuru alımı için Maliye Bakanlığına taleplerin iletildiği görülmektedir.

Bundan sonra İŞKUR'a onayın Maliye Bakanlığı tarafından verilmesi gerekiyor. Eğer Maliye Bakanlığı konu hakkında İŞKUR'a olumlu bir yanıt verirse İŞKUR en kısa sürede 750 büro memuru alımı ilanını yayımlayacaktır. İlanlar yayımladıkça siz değerli okurlarımıza konu hakkında bilgiler vereceğiz.

İŞKUR BİN İMD MEMURU ALIMI HABERİ BURADA

Memur İlanı Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Anlık Bildirim: 
Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER