Ülkemizde istihdamın artırılması ve işsizliğin azaltılması için hem şubelerde hemde sahada aktif olarak çalışmaya devam eden Türkiye İş Kurumu binlerce personeli ile hizmet vermeye devam etmekte olup yine açık pozisyonların doldurulması için memur alımları gerçekleştirmektedir.

Türkiye İş Kurumu maalesef geçtiğimiz sene kamuoyuna memur alımı konusunda müjdeli haber veremedi ancak bu sene alımların büyük ihtimal ile yapılması bekleniyor. Buna göre Türkiye İş Kurumu yayımladığı rapor ile 2018 yılında toplam bin 750 memur alımı yapmayı planladıklarını duyurdu. Peki alımlar hangi kadrolar için yapılacak, memur alımı hakkında bir gelişme var mı?

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Türkiye İş Kurumu tarafından geçtiğimiz günlerde kamuoyuna 2018 yılına ilişkin bütçe, plan, performans programı yayımlandı ve yayımlanan ilan da bin 750 (1.750) memur alımı için taleplerin iletildiği duyuruldu. Peki hangi kadrolara alımlar yapılacak? Buna göre Türkiye İş Kurumu onay çıkarsa 2018 yılında bin iş ve meslek danışmanı imd memuru alımı ve 750 büro memuru alımı yapacak.

İLANLAR NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Türkiye İş Kurumu 2018 yılında bin 750 memur alımı yapmayı hedefliyor. Peki ilanlar ne zaman yayımlanacak? Buna göre öncelikle İŞKUR'un İMD alımı ve büro memuru alımı için onay alabilmesi gerekmekte olup alımların bu sene gerçekleştirileceği tahmin ediliyor. Gelişmeler oldukça sizleri bilgilendireceğiz şu an için bir tarih maalesef bulunmuyor.

Memur İlanı Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Anlık Bildirim: 
Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER

Editör: TE Bilisim