Türkiye İlan ve Tıbbi Cihazlar Kurumu Memur Alımı 2016
Sağlık Bakanlığı Türkiye İlan ve Tıbbi Cihazlar Kurumu memur alımı yapıyor. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlan ve Tıbbi Cihazlar Kurumu bünyesindeki çalışan eksikliğini tamamlamak adına farklı pozisyonlarda ve farklı niteliklerde memur personel alacak. Sizde İş başvurusunda bulunmak için haberimizdeki ayrıntıları inceleyiniz.
Sağlık Bakanlığı Türkiye İlan ve Tıbbi Cihazlar Kurumunun 03 Şubat 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki çalışan ihtiyacını gidermek amaçlı 7 adet Sağlık Denetçisi Yardımcısı alacak. Alınacak olan 7 adet memur personelin, 3 adet, Ezcacılık fakültesinden mezun ve 4 adeti Kimya, Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü, Kimya Mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları gerekmekltedir. Adayların kadroya girebilmeleri için Türkiye İlan ve Tıbbi Cihazlar Kurumunun düzenleyeceği Giriş Sınavına katılarak kadroya dahil olabilirler. Sınava katılmak için aranan şartlar şöyledir;
GENEL NİTELİKLER:
     - 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesinde yer alan şartları taşıyan adaylar,
     - En az lisans eğitimi veren fakültelerden mezun olan adaylar,
     - Henüz 35 yaşını doldurmamış olan adaylar,
     - Adli sicil kaydı bulunmayan adaylar,
     - Herhangi bir sağlık engeli bulunmayan adaylar,
     - T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 05-06 Temmuz 2014 yada 04- 05 Temmuz 2015 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında KPSS P8 puan türünden, eczacılık fakültesi mezunlarının 75 ve üzeri, Kimya, Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü ile Kimya Mühendisliği mezunlarının 80 ve üzeri puan almış olmaları gerekmektedir.
Yapılacak olan sınava, alınacak kadro sayısının 15 katı ( 105 Kişi ) alınacaktır. 
Başvuruda bulunmak istreyen adaylar, 15 Şubat 2016 tarihi ile 26 Şubat 2016 tarileri arasında saat 17:30'a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu resmi internet adresinde (www.titck.gov.tr) ilan edilen Sağlık Denetçi Yardımcılığı Sınav Başvuru Formunu açık ve eksiksiz olarak doldurup, formun ıslak imzalı çıktısını, aşağıda istenen belgeler ile birlikte Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Söğütözü Mah. 2176. Sok. No:5 P.K. 06520 Çankaya/ANKARA adresine posta/kargo veya hafta içi 09:00-18:00 mesai saatleri arasında şahsen (Giriş kat Evrak Birimine) teslim etmeleri gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim