Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Memur Alacak
Türkiye Halk Sağlığı Kurumu memur alımı gerçekleştiriyor. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu bünyesinin memur personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 15 adet memur alacak. Sizde Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu ailesine katılabilmek için haberimizin devamını inceleyiniz.
Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu yapmış olduğu duyurusuna göre yapacağı Yazılı sınav ile bünyesine toplamda 15 adet Sağlık Denetçi Yardımcısı alımı gerçekleştirecek. Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Yazılı sınavdan sonra yapacağı Sözlü sınav ile, iktisadi ve idari bilimler, siyasal bilgiler, hukuk, iktisat ve işletme fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilmiş yurt içi ve yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olanlardan 10 adet Sağlık Denetçi Yardımcısı ve eczacılık fakültesi ile mühendislik ve fen-edebiyat fakültelerinin kimya mühendisliği ve kimya bölümlerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilmiş yurt içi ve yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olanlardan 5 olmak üzere toplam 15 Sağlık Denetçi Yardımcısı alınacaktır. Kadroya alınacak olan Sağlık Denetçi Yardımcılarından istenilen şartlar ve nitelikler şöyledir.
GENEL NİTELİKLER:
     - Henüz 35 Yaşını doldurmamış olan adaylar ( yazılı sınavın yapıldığı ocak ayı itibari ile ),
     - 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesinde yer alan şartları taşıyan adaylar,
     - Adli sicili yönünden Sağlık Denetçiliği kadrosuna uygun olan adaylar,
     - Sağlık durumu yapacağı göreve uygun olan adaylar,
     - Yurdun her yerinde görev yapabilecek olan adaylar,
     - 2014 ve 2015 yıllarında ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP8 ve KPSSP67 puan türlerinden en az 80 veya üzeri puan almış olan adaylar,
      - En az 4 yıl süreli lisans eğitimi veren eczacılık fakültesi, mühendislik ve fen-edebiyat fakültelerinin kimya mühendisliği ve kimya bölümleri ile iktisadi ve idari bilimler, siyasal bilgiler, hukuk, iktisat ve işletme fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilmiş yurt içi ve yurt dışındaki öğretim kurumlarının birinden mezun olmak,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 09 Kasım 2015 tarihi ile 20 Kasım 2015 saat 17:30'a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Denetim Hizmetleri Daire Başkanlığına bizzat başvurmaları veya sınav başvuru formu, 3 adet fotoğraf ve KPSS Sonuç Belgesinin aslı veya bilgisayar çıktısı, yükseköğrenim diploması veya bitirme belgesinin A4 boyutunda onaylı örneğini postayla Denetim Hizmetleri Daire Başkanlığının aşağıda belirtilen adrese göndermeleri gerekmektedir. Postadaki gecikmeden dolayı süresinde ulaşmayan müracaatlar işleme konulmayacaktır. 
Ayrıca ilanın tam metnini inceleyerek başvurular hakkında ve sınav hakkında daha ayrıntılı bilgi edinebilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
 
Editör: TE Bilisim