Türk Telekom En Az Lise Mezunu 465 Personel Alacak

Türk Telekom bünyesinde faaliyet gösteren AssisTT bu yıl da personel alımına devam ediyor. Yaptığı istihdamlarla işsizliğin azalmasına büyük katkı sağlayan AssisTT 465 personel alımı yapacağını duyurdu. İşte ayrıntılar…

AssisTT firması Türkiye’nin en büyük şirketlerinden Türk Telekom bünyesinde faaliyet gösteriyor. AssisTT firmasından yapılan açıklamaya göre firma bünyesinde çalıştırılmak üzere 465 kişi alınacağını duyurdu. Firmanın personel alımı önceliğinde Kırklareli bulunuyor. Kırklareli’de 50 kişi istihdam edilecek. Toplam alım sayısı ise Türkiye genelinde 465 kişi alacak.

AssisTT firması artık klasik çağrı merkezi sisteminden uzaklaşarak daha profesyonel bir sisteme geçiş yapıyor. Bundan dolayı da Kırklareli’de istihdam ettiği 120 personele ek olarak 50 personel daha almayı planlıyor. Bu alımlardan sonra Kırklareli’de personel sayısını 170’e çıkartacak.

Dev firma son 2 Yılda 5 bin 500 personel alımı yaparak istihdama büyük katkı sağladı. Don 2 yılda kurduğu 9 çağrı merkezinde toplam 5 Bin 500 kişiye iş imkanı sağlayan firma bu yılki alımları ile 465 kişiyi daha iş sahibi yapacak.

Bir çok kişinin çalışma hayali kurduğu AssisTT firmasına başvuru yapmak isteyenlerin izlemesi gereken yol şu şekildedir;

-Firmanın resmi sitesi olan assisttkariyerim.com üzerinden başvuru yapmak mümkündür.

-Aynı zamanda firma iş alımları için İŞKUR üzerinden ilan açmaktadır.

-Firmaya iş başvurusu yapmak için en az 18 en fazla 35 yaşında olmak gerekir.

-Firmaya iş başvurusu yapmak için en az lise mezunu olmak gerekir.

-Firmanın aradığı diğer bir şart ise MS Office programlarına fazlasıyla hakim olmaktır.

Editör: TE Bilisim