Ülkemizin en büyük kuruluşları arasında yer alan Türk Şeker Fabrikaları aralıklarla personel alımları gerçekleştirmektedir. Bilindiği üzere bazı Şeker Fabrikaları özelleştirilmişken bazı fabrikalar halen kamuda görevlerini sürdürmekte olup geçtiğimiz ay kamuda görevlerine devam etmekte olan Şeker Fabrikaları için bin 500 kişilik memur, personel ve işçi alımı ilanları yayımladı. Türkiye geneli adayların müracaat ettiği ilanda sözlü sınavlar tamamlandı. Sözlü sınavlardan adayların aacağı puanlara göre sonuçlar açıklanacak. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak, mülakat sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağı belli oldu mu?

Mülakat Sonuçları Ne Zaman Duyurulur

Türk Şeker Fabrikası mülakatlarına giren adaylar insan kaynaklarından aldıkları bilgi ile https://www.turkseker.gov.tr sitesinde yer alan duyurular bölümünü incelemeye başladı. Öyle ki sonuçların duyurular bölümü üzerinden kamuoyuna açıklanacağı belirtildi. Peki mülakat sonuçları hangi tarihte açıklanacak? Şu an için Türk Şeker Fabrikası insan kaynakları ve yetkilileri sonuçların ne zaman açıklanacağını resmi olarak duyurmadığından dolayı tarih bilinmemektedir.

Ön görülere bakıldığında Türk Şeker sonuçların açıklanması ve mülakatların başlaması gibi işlemleri oldukça hızlı yaptı. Bu sebepten dolayı mülakat sonuçlarının da çok geçmeden kısa bir süre içerisinde açıklanacağı beklenmektedir. Buna göre Türk Şeker bin 500 işçi alımı, personel alımı, memur alımı sonuçları kamuoyuna açıklanırsa sizleri bilgilendireceğiz.