THY 5 Bin500 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı

Türkiye'nin ve Dünyanın en iyisi olan Türk Hava Yolları (THY) 2016 yılında toplam 5500 personel alımı gerçekleştirecek. Türk Hava Yolları (THY) 299 olan uçak sayısını bu yıl ise 399'a çıkarmayı hedefliyor. Peki Türk Hava Yolları (THY) ne zaman personel alımı gerçekleştirecek. İşte Türk Hava Yolları (THY) 5500 personel alımına ilişkin bilinmeyenler.

 

Dünya'ya açılan Türk Hava Yolları (THY) 5500 personel alımı yapacak. Türk Hava Yolları (THY) son yıllarda iyiden iyiye büyüyen ve Dünya'nın devleri arasında gösterilen Barcelona ve Manchester United gibi takımlara dahi sponsor olan Türk Hava Yolları (THY kendini Avrupa piyasasına pazarlamaya da devam ediyor. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, son zamanlarda yaşanan personel alımı ve bir çok bilinmeyen konular hakkında gazetecilerle bir araya gelerek soruları yanıtladı.

 

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Bünyemize 4 000 yeni eleman alımı gerçekleştireceğiz, kabin memuru, pilot ve diğer görevliler olmak üzere toplamda 5500 alımlar gerçekleşecek. Teknik personel için de 1500 kişilik kadro açılacak." dedi THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı. 5500 Personel ihtiyacı için yapılacak alımlara dair THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, tarih vermedi ve 2016 yılı içerisinde alımlar gerçekleşecek dedi.

 

Müşteri memnuniyetine değinen THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Müşterilerden gelen şikayetleri en aza indirebilmek için çalışıyoruz, Telefonla yapılan işlemler genelde 5 dakika sürüyor, biz bunu da 1 dakikaya indirebilmek için çalışıyoruz dedi.

Editör: TE Bilisim