Geçtiğimiz Ağustos ayında personel alımları müjdesi ile bilinen Sayın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan PTT, TCDD ve KGM'nın memur alımları ile ilgili önemli açıklamalar yapmış ve adaylara büyük müjdeli haberi vermişti.

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın açıklamasından hemen sonra PTT personel alımını yaptı fakat TCDD ve KGM henüz her hangi bir ilan yayımlamadı. Bakan Ahmet Arslan iki kurumun bin 340 kişilik personel ataması yapacağı belirtmişti. Peki alımlar ne zaman yapılacak.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK!

TCDD - 700 Personel (Haberi Buradan Görebilirsiniz)
KGM - 640 Personel  (Haberi Buradan Görebilirsiniz)

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 700 kişilk ve Karayolları Genel Müdürlüğü 640 kişilik memur alımı yapacak. İlgili müjdeler geçtiğimiz ay Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yapılmıştı. Ancak halen alımların ne zaman yapılacağına dair bir bilgi verilmedi.

SESİNİZ OLUYORUZ

İşin Olsa ekibine çok sayıda kişinin TCDD 700 memur ve KGM 640 memur alımı için başvuru yaptığından dolayı haberlerin yeniden gündeme gelmesi için ilgili içeriği oluşturduk. Umut ediyoruz ki TCDD 700 memur ve KGM 640 memur alımı ilanı en kısa süre içerisinde yayımlanır ve başvurular başları. İlan yayımlandığı andan itibaren İşin Olsa aracılığı ile konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

TÜM ATAMALARI BURADAN GÖREBİLRİSİNİZ

Editör: TE Bilisim