Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde yer almakta olan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. TCDD ilanları yine Maliye Bakanlığı tarafından onaylanan kadro sayısı kadar yapılmaktadır.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) bu sene ne zaman personel alımı yapacak ve toplam kaç kişilik memur alımı yapacak gibi soruların yanıtı beklenirken sonunda geçtiğimiz haftalarda açıklama geldi ve toplam bin 118 memur alımı yapılacağı duyuruldu. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve alımlar ne zaman yapılacak.

MEMUR ALIMI DETAYLARI

Buna göre Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere bin 118 memur alımı yapacak. Alımlar alt yapı ve taşımacılık sınıfları için yapılacaktır.

Alt yapı sınıfı için toplam 773 kişilik personel alımı yapılacak olup bu kişilerin 150'sinin işçi olacağı ve geriye kalan 623 kişinin ise KPSS ile atanacak memur olduğu belirtildi.
Taşımacılık sınıf için ise toplam 345 kişi alınacak. Bu alınacak olan personellerin 178'i işçi olacak ve geriye kalan 167'si ise memur statüsünde olacak.

Alımların ne zaman yapılacağı ve kadroların ne zaman yayımlanacağı konusunda henüz bir duyuru gelmedi. Duyuru geldiğinde İşin Olsa aracılığı ile tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

DİĞER İLANLARI BURADAN TAKİP EDİNİZ