Ülkemizde faaliyet göstermekte olan kamu kurumları yıl içerisinde düzenlenen merkezi yerleştirme ataması ile kurumlara yerleştirilmeye devam ediliyor. Buna göre 2017 yılının ikinci ve son ataması olan KPSS 2017/2 14 Kasım 2017 tarihi itibari ile yapılacak ve adaylar açılan kadrolara, pozisyonlara, elde ettiği Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)'ye göre müracaatlarını gerçekleştirecektir.

2017 yılının ikinci merkezi ataması 2017/2'de Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) kurumu da kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur ve personel alımı gerçekleştirecek. Buna göre İşin Olsa ekibi olarak ortaöğretim mezunları için tercih robotunu inceledik ve TCDD'nin 90 kişilik atama yapacağını öğrendik. Peki hangi pozisyonları için yapılacak ve detaylar nedir.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

TCDD KPSS 2017/2 merkezi atamalarını (DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ) ve (T.C.DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ) kurum isimleri ile gerçekleştirmektedir. Ortaöğretim mezunlarına özel olarak toplam 90 kişilik kadro ayrılmıştır. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir.

TEKNİSYEN
VAGON TEKNİSYENİ

Yukarıda verilmiş olan iki farklı kadro için TCDD memur alımı yapacak olup ortaöğretim mezunları için 90 kişilik personel atamasının yapılacağı görülmektedir. Adaylar müracaatlarını ÖSYM'nin resmi internet sitesinde yer almakta olan Aday İşlemleri Sistemi (AİS) aracılığı ile gerçekleştirecektir. Müracaatlar 14 Kasım 2017 tarihinde başlayacak ve 23 Kasımda sona erecektir.

DİĞER ATAMA ve DETAYLAR BURADA

Editör: TE Bilisim