Ülkemizde çalışmalarına devam etmekte olan taşeron işçilere bilindiği üzere hükümetten müjdeli haber geldi ve taşeron işçilerin kamuya geçirilecekleri duyurulmuştu. Bu kapsamda bir milyona yakın taşeron işçi 11 Ocak 2018 tarihine kadar taşerona kadro başvurularını yaptı ve taşerona kadro başvuru sonuçlarını beklemeye başladı.

İşin Olsa ekibi olarak ilk günden bu yana anlık şekilde taşeron başvuru sonucu açıklayan, taşeron sonucu açıklanan tüm kurumlar listesini sizler için tutmaya devam ediyor. Peki hangi kurumlar taşerona kadro sonuçlarını açıkladı, taşeron başvuru sonucu açıklanan kurumlar hangileridir? Tüm detayları açıklıyoruz.

TAŞERONA KADRO BAŞVURU SONUÇLARI

Taşerona kadro başvuru sonuçları kurum kurum açıklanıyor. Peki şu ana kadar hangi kurumlar sonuçlarını açıkladı? İşin Olsa ekibimizin araştırmalarına göre Muş - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Ankara - Su ve Kanalizasyon İdaresi ASKİ, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Bazı İllerin Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlükleri, Sakarya Üniversitesi, Muğla - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü, Amasya - Taşova Belediye Başkanlığı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Ankara - Sosyal Güvenlik Kurumu, Hakkari - Hakkari Belediyesi, Ankara - Batı Adliyesi, Nevşehir - Hacıbektaş Veli Üniversitesi, Gümüşhane - İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Gaziantep - Polis Meslek Eğitim Merkezi, Kocaeli - Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, İzmir - İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Konya- Orman Bölge Müdürlüğü, Denizli - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kars - Aile İl Müdürlüğü kurumları taşerona kadro sonuçlarını açıkladı.

İşin Olsa ekibi olarak yukarıda verilmiş olan listeyi sürekli olarak güncelliyoruz. Buna göre taşerona kadro sonuçları ve taşeron başvuru sonuçlarını öğrenmek istiyorsanız ilgili sayfamızı takip ederek anlık olarak hangi kurumlar taşeron sonuçlarını açıkladı sorularınızın cevabını bulabilirsiniz.

TAŞERON SONUCU AÇIKLANAN KURUMLARI LÜTFEN YORUM ATINIZ