Taşeron İşçilere Müjde! Bakanlar Kurulu Listelerde Sona Geldi

2016 İçin Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından verilen taşeron işçilere verilmesi planlanan kadrolarda sona gelindi. Binlerce taşeronun kulağı çıkacak haberlerde. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun vaatleri arasındaki taşeron işçilere kadro yolunu açacak liste Bakanlar Kurulu tarafından hazırlanıyor. Peki kadroya ilişkin süre ne zaman dolacak? Bakanlar Kurulu taşeron işçilerin kadroya alınacağı listeleri ne zaman yayınlayacak?

 

1 Kasım seçimlerinden kısa bir süre hayat geçirilmesi kapsamında çalışmalara başlayan 64. hükümet taşeronlara kadro yolunu açmak için büyük bir özveriyle çalışmaya başlamış durumda. Kamuda çalışan binlerce taşeron işçisinin göz kulağı Bakanlar Kurulu tarafında açıklanacak olan listeleri merakla bekliyor. Kamuda bulunan toplam 700 bine yakın bulunan taşeronlardan sadece 200 bin için kadro yolunun açılması bekleniyor. Bununla beraber yardımcı işler yapan taşeron işçilerde müjdeli haberin kendileri için çımasını istiyor.

 

1 Kasım seçimlerinden sonra taşeron işçilere kadro yolunun açılacağının müjdesinin verilmesinden sonra özellikle kamuda temizlik ve Güvenlik olarak görev yapanlar daha çok umutlanmışlardı. Peki dağıtılması beklenen kadrolar için temizlikçiler ve Güvenlikçilerde müjdeli haber alabilecek mi? verilecek olan kadrolara ilişkin Bakanlar Kurulu çalışmasını sürdürüyor.

 

 

Özellikle Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun taşerona kadro sözünden sonra herkes taşerona hücum etmiş durumda. Bütün taşeronların kadroya alınacağını düşünen vatandaşlar, kamu kurumlarına girmeye çalışıyorlar. Kamuya son günlerde giriş yaparak kadro bekleyen vatandaşların bilmesi gereken Bakanlar Kurulu'nun kadro dağılımı çalışmasına göre sadece Eylül 2014 tarihinde kamu kurumlarında çalışıyor olanlar kadroya dahil olacak

Editör: TE Bilisim