Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alımı
Sakarya Tarım Kredi Kooperatifleri personel alımı gerçekleştiriyor. Sakarya Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda ve çeşitli bölgelerde personel alımı gerçekleştiriyor. Sizde Sakarya Tarım Kredi Kooperatifleri ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Tarım Kredi Kooperatifleri 07 Aralık 2015 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan boş kadroları doldurmak adına çeşitli bölgelerde, çeşitli pozisyonlarda ve çeşitli mezunluklarda toplamda 18 adet personel alıyor. Alınacak olan personellerin kadroya dahil olabilmeleri için aranan şartlara uygun olmaları gerekmektedir. Aranan şartlar, kontenjanlar ve başvuru bilgileri şöyledir. 
GENEL NİTELİKLER:
     - T.C. Vatandaşı olan adaylar,
     - 30 yaşını doldurmamış olan adaylar,
     - Askerlik ile ilgisi bulunmayan veya askerliğini tamamlamış olan adaylar ( Erkek adaylar ),
     - Görevini yapmasına engeli olabilecek herhangi sağlık durumuna sahip olmayan adaylar,
     - Kamu haklarından mahrum bulunmayan adaylar,
     - Türkiyenin her yerinde çalışmaya uygun olan adaylar,
     - Taksirli suçlar hariç, ağır hapis veya altı ay ya da daha fazla hapis ya da affa uğramış olsalar bile yağma, hırsızlık, dolandırıcılık, hileli iflas, sahtecilik, zimmet, irtikap, rüşvet gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı fiiller, görevi kötüye kullanma, güveni kötüye kullanma, kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, devlet sırlarını açığa vurma, terör eylemlerine katılma ve bu gibi eylemleri tahrik ve teşvik suçları ile kamunun sağlığına ve kamu güvenine karşı işlenen suçlardan biriyle hüküm giymiş olmamak, 
Editör: TE Bilisim