Tarım ve Orman Bakanlığının geçtiğimiz günlerde merak ile ebklenen 826 kişilik daimi işçi alımı kamuoyuna duyuruldu. Türkiye'nin dört bir yanından ilana yoğun rağbetler yaşandı. Buna göre onlarca farklı kadro için toplam 826 kişilik personel alımı yapılacak. Adaylar bir çok ilanda sertifika şartı olduğu için müracaat edemedi ancak sertifika istemeyen kadrolara yine yoğun başvurular oldu. Peki Tarım ve Orman Bakanlığı 826 işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sonuçlar Ne Zaman Açıklanır?

Tarım ve Orman Bakanlığı 826 daimi işçi alımı kurası 16 Ocak 2021 saat: 10.00 itibari ile noter huzurunda çekilmeye başlanacak. Buna göre her adayın ismi kura çekiminde olacak ve noter onayı ile asil, yedekler için kuralar çekilecek. Öncü adayların kurası çekilmeden direkt mülakata katılımları sağlanacak (gazi, terörle mücadelede yaralanan, üzerinde devlet koruması olan vs) aynı gün sonuçların belli olması bekleniyor.

İnternete Sonuçlar Ne Zaman Verilir?

Tarım ve Orman Bakanlığı 826 işçi alımı asil ve yedek listeler belli olduktan sonra pozisyonlara göre sıralamaların yapılması ve müdürlükler tarafından da onayın verilmesinden sonra internete verilmesi bekleniyor. Sayı fazla olduğu için açıklanma süreci bir iki gün uzayabilir. Yani internette adayların 18 Ocak tarihinde sonuçlarını görebilmesi ön görülmektedir