Ülkemizin en önemli kurumlarından bir tanesi olan ve aralıklarla memur ile personel alımı gerçekleştiren Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2018 yılında 3 bin 500 memur alımı yapacak. Bilindiği üzere açıklama Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonunda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından yapıldı.

Bilindiği üzere uzun süredir çok sayıda kişi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının çok sayıda memur alımı yapmasını talep etmekteydi ve sonunda müjdeli haber duyurulmuş oldu. Peki alım hangi pozisyonlar için yapılacak?

ALIMLAR HANGİ POZİSYONLARA YAPILACAK?

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonunda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba 2018 yılında 3 bin 500 kişilik memur alımı yapacaklarını duyurdu. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir?

Şu an için Bakanlık bünyesinden konu hakkında her hangi bir duyuru gelmedi yani alım yapılacak pozisyonlar net olarak bilinmiyor. Ancak diğer yıllara bakıldığında önümüzdeki sene yapılacak alımların da ziraat mühendisi, veteriner hekim, teknisyen, tekniker, memur vb. gibi kadrolara alımların yapılması beklenmektedir. Aşağı yorum bölümünden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 3 bin 500 memur alımının hangi pozisyonlara yapılmasını istediğinizi yazabilirsiniz.

İlan Yayımlandığında Bildirim İçin: Buradan İşin Olsa Mobil Uygulamasını İndirin

Editör: TE Bilisim