Sağlık Bakanlığı Memur Alımı 2016
Sağlık Bakanlığı Danışman Alım İlanı yayınlandı. Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamında Sağlık Bakanlığı Danışman Alımı yapacağını duyurdu. Sağlık Bakanlığı bünyesindeki istihdamı tamamlamak adına Ölçme Değerlendirme Uzmanı alımı yapacak.
 
Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi için Sağlık Bakanlığı Danışman Alım yapacağını duyurdu. Yayınlanan proje kapsamında alı ilanına başvuruda bulunacak adayların dikkatine! Ölçme Değerlendirme Uzmanı alım ilanına başvurular 13.01.2016 tarihiyle başladı. Ölçme Değerlendirme Uzmanı alım ilanı için son başvurular 20.01.2016 tarihinde saat 18.00'de son bulacak.
 
2016 yılı içinde Sağlık Bakanlığı Danışman Alımı için Sağlık Bakanlığınca, bünyesindeki istihdam açığını karşılamak için Ölçme Değerlendirme Uzmanı alımları yapacak. Sağlık Bakanlığı 2016 yılının ilk çeyreğinde danışman alım ilanını yayınladı. Sağlık Bakanlığı Buna göre, 2016'da Ölçme Değerlendirme Uzman alacağını resmen duyurmuş oldu.
 
Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamında, Sağlık Bakanlığı Danışman Alım İlanına başvuru yapacak adaylardan istenecek belgeler neler? Başvurularda her hangi bir sözlü veya yazılı sınavlar yapılacak mı? Sağlık Bakanlığı Danışman Alım İlanı başvuruları İnternet ortamında mı yapılacak? Başvurularda yabancı dil şartı aranacak mı? Belirli bir program düzeyinde çalışma şartı aranacak mı? Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan Sağlık Bakanlığı Danışman Alım İlanına ilişkin Genel Şart ve Nitelikleri aşağıda verdiğimiz linke tıklayarak öğrenebilirsiniz
Editör: TE Bilisim