Sağlık Bakanlığı KPSS 2016/3 Tercih Kılavuzu ÖSYM Tarafından Yayımlandı
Sağlık bakanlığıve bağlı kuruluşlara KPSS 2016/3 tercih kılavuzu yayımlandı. Sağlık bakanlığının 2016 yılı içerisinde alacak olduğu 3103 adet personel alımı için yeni bir haber daha çıktı ve artık son kademeye gelinmiş oldu. Sağlık bakanlığına personel alımları için başvuruda bulunan tüm adaylara tercih tarihleri bu kılavuz sonrasında tamamen açıklanmış oldu.


İşte sizlere bu haber hakkında detaylı olarak bilgiler!

Sağlık bakanlığının ve ona bağlı olan kuruluşlara personel alımı yapılması için emir verildi. Kısa bir süre sonra bakanlık tarafından gerekli pozisyonlara yerleştirme yapılacağı gün verildi yani tarih tamamen açıklanmış oldu. Daha sonra Sağlık bakanlığı alacağı bu personeller için personel kılavuzu yayınladı ve tercih kılavuzu içerisinde adayların tercih yapacağı gün ve tarih yazıyordu. Sağlık bakanlığına toplamda 3103 adet personel alımı yapılacak. 

Yukarıda dediğimiz gibi Sağlık bakanlığının bünyesinde çalıştırılmak üzere 3103 adet sözleşmeli personel alınacak. Alınacak olan personellerin yayımlanan bu tercih kılavuzunu okuması ve gerekli talimatları yapmasını önemle arz ederiz. Sağlık bakanlığının vermiş olduğu bu iş ilanı hakkında gerek yayınlanan kılavuza gerekse internet sitesine bakabilirsiniz. Daha fazla bunun gibi iş ilanları ve ekonomi, gündem haberleri için sitemizi yakın takipe alabilirsiniz. Son dakika haberleriyle en güncel haberler bizde!