Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM'de yüksek tansiyonlu geçen bütçe görüşmeleri geçtiğimiz günlerde başladı. Önemli bakanlıklarda bütçe görüşmelerinin yanı sıra atamalar hakkında da konuşmalar yapılırken 12 Aralık 2020 tarihi itibari ile bütçe görüşmeleri başladı. Buna göre Sağlık Bakanlığına verilen bütçenin onaylanması beklenirken bir sonraki atamanın ne zaman yapılacağı tarihinde verilmesi bekleniyor. Peki bir sonraki sağlıkçı atamaları ne zaman olacak?

En Yakın Atama Ne Zaman?

Sağlık Bakanlığı 12 bin kişilik personel atamasını gerçekleştirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yoğun personel alımı yapıldığını ancak OECD ülkelerine göre halen geride olunduğunu açığın kapanmayacağını ve alımların devam edeceğini müjdelemişti. Peki en yakın ama tarihi ne zaman olur?

Sağlık Bakanlığından resmi bir duyuru bulunmuyor ancak bundan sonra ki en yakın atamanın Mayıs 2021 ile Haziran 2021 arasında olacağı ön görülmektedir. Diğer atamalara bakıldığında genel olarak Sağlık Bakanlığının belli periyotlar ile yılda iki kere atama yaptığı görülmekte ve bir sonraki atamayı da Mayıs ile Haziran ayları arasında yapabileceği tahmin ediliyor. Yeni sağlık personeli, sağlık işçisi atamasında anlık bildirim almak isterseniz mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim