Sağlık Bakanlığı bilindiği üzere uzun bir süredir 12 bin kişilik atamasını ilana çıkacak ancak henüz ilan yayımlanmadı. Kasım ayının ilk haftası derken ilk hafta çoktan geçti ve üçüncü haftaya giriş yaptık. Buna göre atama ne zaman yapılacak derken Sağlık Bakanlığı ile YÖK arasındaki resmi yazı duyuruldu. Resmi yazı da geçen tarihlere göre Sağlık Bakanlığı 12 bin atamanın tarihi belli oldu.

Kadrolar İsteniyor!

Sağlık Bakanlığı 12 bin kişilik atama yapacak. Buna göre son olarak YÖK ile Sağlık Bakanlığı arasında resmi yazışma devam etmekte olup oradan gelecek kadrolara göre atamanın yapılacağı yerlerin tamamımı belli olmuş olacak. İlgili yazı da ne zamana kadar dönüş yapılması gerektiğine yönelik tarih belli oldu.

Tarih Belli Oldu!

Sağlık Bakanlığı ile YÖK arasındaki resmi yazışmaya göre kadroların son durumları için 20 Kasım 2020 tarihine kadar dönüşün yapılması talep ediliyor. Son kadroların YÖK tarafından Sağlık Bakanlığına gönderilmesi beklenirken 21 Kasım ile 22 Kasım'ında hafta sonuna denk gelmesi sebebi ile ilanın 23 Kasım sonrasında yayımlanacağı görülüyor.

Atamaya Önlisans Yetişiyor Haberi

Sağlık Bakanlığı 12 bin atama ilanından anlık haberdar olmak ister misin? Hemen mobil uygulamamızı indirebiirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan