Sağlık Bakanlığının açık pozisyonları için personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. İlk defa ve yeniden atama kurası ile personel alımları gerçekleştirmekte olan Bakanlık yine Kamu Personeli Seçme Sınavından alınan puanlar ile sağlık pozisyonları için de personel alımı gerçekleştirmektedir.

Geçtiğimiz haftalarda 3 bin 890 kişilik personel alımı yapmış olan Sağlık Bakanlığının 12 bin 500 kişilik daha personel alımı yapması bekleniyor. Peki alım ilanı ne zaman yayımlanacak? Alım ilanının yayımlanması hakkında her hangi bir tarih duyuruldu mu?

İLAN HAZIRLANIYOR

Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı açıklamasında kalan 12 bin 500 kişiyi önümüzde ki iki ay içerisinde atayacağız açıklamasını yaparak sağlık çalışanlarına müjdeli bir haber vermişti. 

LİSE MEZUNLARINA KADRO AZ

Yine Sağlık Bakanı Recep Akdağ 12 bin 500 kişilik personel alımı yapacaklarını müjdelediği gibi lise mezunlarından da alım yapacaklarını ancak bu alımın az olacağını belirterek neden az çünkü üniversite mezunu sayısının da bir hayli arttığını ifade etmişti. Üniversite mezunu aday sayısının artması ile lise mezunu personel alım sayısı da azaldı.

İKİ AY İÇİNDE ATAMALAR YAPILACAK

Sağlık Bakanı Recep Akdağ 12 bin 500 kişiyi önümüzde ki iki ay içerisinde atayacaklarını duyurmuştu ancak şu an için ilanlar hakkında her hangi bir bilgi yada ilan bulunmuyor olsa da önümüzde ki süreç içerisinde özellikle Nisan ayında alım ilanına ilişkin bir bildiri ya da duyuru yayımlanabilir.

SAĞLIK BAKANLIĞI HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim