Nisan ayı tüm hızı ile kamu personeli ilanları yayımlanmasına şahit olmaya devam ediyor. Bilindiği üzere Sağlık Bakanlığı 3 bin 890 kişilik sözleşmeli personel alımı yapılmıştı. Bu alımlardan hariç olmak üzere 12 bin 500 kişilik daha alımın yapılması beklenirken konu hakkında Recep Akdağ'dan duyuru geldi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı açıklamasında iki ay içerisinde 12 bin 500 kişilik atama yapacaklarını duyurmuştu. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyen adaylar atama ilanı yayımlanmasını bekliyor. Peki atama ilanına ilişkin her hangi bir duyuru yapıldı.

İLAN HAZIRLIK SÜRECİNDE

Söz konusu 12 bin 500 kişilik atama duyurusu Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından yapıldığı için ilanın kesin olarak yayımlanması bekleniyor ve Recep Akdağ alımların iki ay içerisinde tamamlanacağını duyurmuştu. Yani alım ilanı iki parça olarak iki ay gibi bir sürede tamamlanabilir.

NİSAN AYINDA İLAN YAYIMLANIR MI

Nisan ayı kamu kurumlarının alım yapması açısından oldukça ektin geçmesi bekleniyordu ve düşünüldüğü gibi oldu. Sağlık Bakanlığının 12 bin 500 kişilik alımının bir bölümüne ilişkin ilanın da Nisan ayında yayımlanabileceği düşünülmektedir. Ancak konu hakkında net bir bilgi olmadığı için ilanın ne zaman yayımlanacağı bilinmiyor. Sağlık Bakanlığından personel alımına ilişkin açıklama ve duyuru yapılması ile sizlere konu hakkında İşinOlsa aracılığı ile duyuru yapacağız.

SAĞLIK BAKANLIĞI ALIM İLANLARI VE HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim