Sağlık Araştırma Genel Müdürlüğü Memur Alıyor
Sağlık Araştırma Genel Müdürlüğü Danışman Alımı yapacağını duyurdu. Sağlık Bakanlığı Sağlık Araştırma Genel Müdürlüğünde istihdam etmek için Danışman alımları gerçekleştirecek. Sağlık Araştırma Genel Müd. Danışman Alımına ilişkin bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
 
Sağlık Sisteminin Desteklenmesi ve Güçlendirilmesi için başlatılan proje kapsamında Sağlık Araştırma Genel Müd. Danışman Alımı için beklenen açıklamayı yaptı. Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi adıyla duyuruya çıkan Sağlık Araştırma Genel Müdürlüğü danışman alımları gerçekleştirecek. Peki hangi birimlere nasıl danışman istihdamı yapılacak işte detaylar.
 
Sağlık Bakanlığı Sağlık Araştırma Genel Müdürlüğünce yapılan açıklamaya göre, 04.12.2015 tarihinde başlayan bildiriler için Son Başvuru Tarih ve Saati: 18.12.2015 tarihinde saat 18.00 olarak duyuruldu. T.C. Sağlık Bakanlığı, Sağlık Araştırmaları Genel Müdürlüğü'nde tam zamanlı olarak danışman alımları gerçekleştirecek.
 
Öncelikli olarak Alım yapılması planlanan birimler içinde Yazılım Danışmanı, Uluslararası Sağlık İstatistikleri ve Proje Danışmanı, Biyoistatistik Danışmanı, Sağlık Hizmetlerinde Vatandaş ve Hasta Memnuniyeti Araştırmaları Danışmanı, Saha Araştırmaları Danışmanı, Uluslararası İlişkiler Danışmanı ve Sağlık Sistemi Değerlendirme Danışmanı alımları yapılacak.
 
Sağlık Bakanlığı Sağlık Araştırma Genel Müdürlüğünce yapılacak olan Danışman istihdamı için ne gibi Genel özellikler isteniyor. 2 yıllık Üniversite mezunları başvuru yapabilecekler mi? Hangi alanlar için yüksek lisans isteniyor. Başvurularda mesleki tecrübe istenecek mi? Deneyim sahibi olmak gerekli mi?
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim