Rize Çay İşletmeleri 184 İşçi Personel Alacak

Bu iş ilanı İŞKUR tarafından verilmiş olup işçi Rize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'ne alınacaktır.  Son başvuru tarihi 02 Mart 2016'dır ve bu ilanın yayınlanma tarihi 22 Şubat 2016'dır.

İşe alınacak olan işçi mevsimlik işçi kategorisindedir. 184 adet işçi alınacaktır.  Bu ilana başvuru yapacak olan kişiler son başvuru tarihine kadar iskur.gov.tr adresinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru yapan adayların KPSS puan türü üzerinden en az 60 puan almış olması gerekmektedir. 

Bu iş ilanı için gerekli olan meslek bilgileri aşağıdaki gibidir;

Alınacak olan işçinin mesleği çay eksperidir. Bu meslek öğretilecek olup öğrenme türü okuldandır.  Öğrenme yeri ise yani okul ise; ''Meslek yüksek okulu ön lisans''dır.  Okuyacağı bölüm çay eksperliğidir.  Diğer okuyacağı bölüm ise meslek yüksekokulu ön lisansdır. Bölüm adı ise çay tarımı ve işleme teknolojisidir. Bu 2 okul içinde ön lisans yapılması zorunludur.

Sınav bilgisi ise şu şekildedir; ''Bu işe başvuru yapan kişilerin KPSS sınavı puanlama sistemi üzerinden en az 60 puan alması gerekmektedir.  Eğer işçi işe kabul edilirse çalışacağı yer yurtiçi olup çalışma adresi; ''Rize, trabzon, artvin, giresun'dur.  Bu iş ilanı için tercih edilen herhangi bir ikametgah bilgisi bulunmamaktadır.  İşverenin türü kamudur ve toplamda işe alınacak olan kişi sayısı 184 adettir. İş sözleşmesinin tipi mevsimlik işçi olacağı için belirli sürelidir.  İşe alınacak olan kişi tam süreli çalışacaktır.

Editör: TE Bilisim