Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan ve geçtiğimiz sene bu civarlarda memur alımı başvurularını kabul etmekte olan Gelir İdaresi Başkanlığı için Resmi Gazete aracılığı ile önemli bir duyuru yapıldı ve kadrolar ihdas edildi.

6 Nisan 2018 tarihli Resmi Gazete ilanı detaylı bir şekilde incelendiğinde  Katma Değer Vergisi Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 178 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında Gelir İdaresi Başkanlığı için farklı pozisyonlar için 1015 (bin 15) memur alımı kadrosu ihdas edildi. Peki pozisyonlar nelerdir?

POZİSYONLAR NELERDİR?

6 Nisan 2018 tarihli Resmi Gazete'de yapılan duyuru ile Gelir İdaresi Başkanlığı için bin 15 memur alımı yapacağı öğrenildi. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre gelir idaresi başkanı 5 kişi, gelir idaresi grup başkanı 10 kişi, devlet gelir uzman yardımcısı bin kişi olmak üzere toplam bin 15 kişilik atama yapılacaktır. Peki alım ilanının ne zaman yayımlanacağına dair her hangi bir bilgi var mı?

Buna göre Gelir İdaresi Başkanlığının ne zaman memur alımı yapacağına yönelik her hangi bir bilgi yok ancak geçtiğimiz sene ortalama olarak bu tarihler aralığında memur alımı başvuruları kabul edilmekteydi. Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından memur alımına ilişkin duyuru gelirse konu hakkında sizleri İşin Olsa ekibi olarak sizleri bilgilendireceğiz.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin
Sosyal Medyadan Bizi Takip Edin

Editör: TE Bilisim