Türkiye'nin dört bir yanında görevlerini sürdürmekte olan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü DSİ aralıklarla memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup bu sene 995 kişilik memur alımı yapması bekleniyordu ancak resmi olarak duyuru yapılmadığı için henüz konu hakkında kesinlik yoktu.

Merakla beklenen açıklama Resmi Gazete aracılığı ile yapıldı ve Resmi Gazete duyurusu ile Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü DSİ'nin toplam 995 memur alımı yapacağı öğrenildi. Buna göre pozisyonlar hakkında da bilgi verildi. Peki hangi pozisyon için toplam kaç kişilik memur alımı yapılacak, detayları www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü DSİ 995 memur alımı yapacak. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre merkez teşkilat için Genel Müdür Yardımcısı 1 kişi, Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Dairesi Başkanı 1 kişi, Arazi Toplulaştırması Etüt ve Projelendirme Dairesi Başkanı 1 kişi, Değerlendirme ve Destekleme Dairesi Başkanı 1 kişi, Müfettiş 10 kişi, Müfettiş Yardımcısı 10 kişi, Avukat 6 kişi,Şube Müdürü 24 kişi, Şef 4 kişi, Memur 30 kişi, Bilgisayar İşletmeni 8 kişi, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni 20 kişi, Sosyal Çalışmacı 2 kişi, İstatistikçi 2 kişi, mühendis 109 kişi, tekniker 20 kişi, teknisyen 10 kişi alınacaktır.

Taşra teşkilatı için Şube Müdürü 48 kişi, mühendis 592 kişi, tekniker 48 kişi, teknisyen 48 kişi alınacak olup merkez ve taşra teşkilatı için toplam 995 memur alımı yapılacaktır. Duyuru Resmi Gazete aracılığı ile yapılmış olup ilanın yakın zamanda duyurulması bekleniyor. İlan geldiğinde www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin