Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT'nin Haziran 2018 tarihinde kurduğu PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri yurt geneli çalışmalarına başladı. Buna göre uzun bir süredir adaylar PTTPAL'ın memur alımı yapmasını bekliyor ancak henüz PTTPAL tarafından memur alımına yönelik bir ilan yayımlamadı. Peki PTTPAL bin 100 memur alımı ne zaman yapılacak, kamuoyuna memur alımına yönelik bir bilgi verildi mi?

PTTPAL MEMUR ALIMI TARİHİ

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri kendi bünyelerinde görevlendirilmek üzere bin 100 memur alımı gerçekleştirecektir. Peki PTTPAL memur alımı hangi tarihte yapılacak? Buna göre memur alımına yönelik resmi bir bilgi verilmedi ancak yaz aylarının da gelmesi ile PTTPAL'ın çalışma alanını genişletmesi ve personel ihtiyacını en kısa süre içerisinde tamamlaması ön görüldüğünden dolayı önümüzdeki süreçte memur alımı yapılması beklenmektedir.

PTTPAL İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Adana illerinde nakit merkezleri kuracak olup buralarda çalışmalarına devam edecektir. PTTPAL tarafından bin 100 memur alımına yönelik ilan yayımlandığında İşin Olsa ekibi olarak sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz.

Editör: TE Bilisim