Posta, Telefon, Telgraf Teşkilatı 1038 personel alımı yapacağını ve adayları almadan önce sözlü mülakata sokacağını belirtmişti. Peki sözlü mülakat ne zaman yapılacak?

Posta, Telefon, Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi resmi internet sitesinde yayınladığı bildiri ile bünyesinde istihdam etmek üzere 1038 personel alımı yapacağını belirtmişti. Boş kontenjanların tamamını doldurmaya çalışan PTT AŞ yeni alacağı personelleri, Avukat, Mimar, Mühendis, Dağıtıcı, Gişe ve Büro Görevlisi gibi pozisyonlarda çalıştıracak.

Alımlar içi Kamu Personeli Seçme Sınavı puanları geçerli olacak ve adayların başvuru yapması için mutlaka istenen minimum puan barajını geçmiş olması gerekmektedir. Başvuru yapan adayları sözlü mülakata alacağını belirten Posta, Telefon, Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi tarihi belirledi.

Sözlü Mülakatlar Ne Zaman?

Posta, Telefon, Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi sözlü sınavın 23 Mayıs tarihi ile başladığını ve yapılacak olan mülakatların 4 Haziran 2016 tarihine kadar devam edeceğini de belirtti.

Sözlü sınav tarihlerinde her hangi bir değişiklik olması durumunda adaylara SMS ile bilgilendirilme yapılacak. Öte yandan sınav konularının değişmemesi gerekiyor. Sınav konularını geçtiğimiz günlerde isinolsa.com sitemizden sizlere sunmuştuk.

Sınav Yerleri Nerede?

Posta, Telefon, Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi sınav tarihlerini belirledi peki sınavlar nerede yapılacak. Yapılan açıklama ile tüm sınav tarihlerinin ve sınavların yapılacağı yerlerin PTT'nin resmi internet sitesi üzerinden belirtileceği açıklandı. İnternet sayfasını bilmeyen kullanıcılar aşağıda ki linki takip edebilirler
http://ik.ptt.gov.tr/
Editör: TE Bilisim