Ülkemizin önde gelen kurumları arasında yer alan ve her geçen gün büyüme oranını artırmakta olan Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT açık pozisyonlarına göre memur alımı yapmakta olan geçtiğimiz 2019 senesinde atama yapmadı. Yaklaşık olarak 1,5 - 2 yıldır atama yapmamakta olan Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT'nin bu sene memur alımı yapması ve alımları 14 farklı kadro için yapması ön görülmektedir. İşin Olsa ekibi olarak sizler için PTT'nin memur alımı yapması muhtemel 14 farklı kadroyu açıklıyoruz.

Kamu Personeli Alımı Yapılması Muhtemel Kadrolar

  1. Gişe ve Büro Görevlisi (Bankacılık)
  2. Gişe ve Büro Görevlisi (Lojistik) 
  3. Gişe ve Büro Görevlisi (Sigortacılık)
  4. Gişe ve Büro Görevlisi (Pazarlama)
  5. Gişe ve Büro Görevlisi (Firma elemanı)
  6. Postacı - Dağıtıcı
  7. Mühendis 
  8. PTT Uzman Yardımcısı
  9. Tekniker - Teknisyen
  10. Avukat
  11. PTT Uzman Yardımcısı (Mütercim-Tercümanlık)
  12. PTT Uzman Yardımcısı (Endüstri Mühendisi)
  13. PTT Uzman Yardımcısı (Hukuk)
  14. Mimar 

İşin Olsa ekibi olarak sizler için PTT'nin geçmiş dönemlerde yayımlamış olduğu kadroları sıra ile belirttik. 14 farklı kadro için atamaların yapılması beklenmekte olup son açıklama PTT'nin yapacağı inceleme sonrasında verilecek.

PTT Yurt Geneli Araştırma Yapıyor

PTT tarafından yapılan açıklama da yurt geneli araştırma yapıldığı ve eksik olduğu tespit edilen kadrolar için atamanın yapılacağına yönelik bilgi verildi. Buna göre araştırmalar sona erdikten sonra PTT kamu personeli alımını gerçekleştirecektir. Peki PTT sizce hangi pozisyonlar ve il, ilçe için atama yapmalıdır?

Editör: TE Bilisim