Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT ülkemizde en çok rağbet gösterilen kurumlar arasında yer almakta olmak ile birlikte özellikle İİBF mezunu adayların en büyük iş kapılarından bir tanesi olarak bilinmektedir. Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT bir süredir düzenli memur alımı yaptıktan sonra 2018 yılında yayımladığı ilandan sonra başka ilan yayımlamadı. Adaylar bir buçuk yıldır Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT'nin memur alımı yapmasını bekliyor ancak henüz resmi açıklama gelmediği için adaylar ne zaman alımların yapılacağını bilmiyordu. Sonunda Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT'den resmi bir duyuru geldi ve adaylar ümitlendi.

PTT Açıklama Yaptı

Birlik Haber Sen 'in talebi doğrultusunda sadece 5600 performans puanına bağlı kalınmadan sahada iş gücü incelemesi yapılmasına, bu doğrultuda çıkacak sonucun yönetime sunulmasına karar verilmiştir. 

Birlik Haber Sen'in PTT'ye gönderdiği soru önergesi kabul edildi ve ilgili husus hakkında resmi açıklama yapıldı. Bu açıklama ile birlikte yüz binlerce aday tekrar umutlandı.

Bu Sene İlan Yayımlanabilir

PTT bilindiği üzere 2018 yılından beri memur alımı yapmıyor ancak bu sene özellikle yeni yaptığı açıklamadan sonra çok sayıda aday umutlandı. PTT'nin sahada iş gücü inceleme yapmaya karar verdiği ve hangi şubelerde, hangi il ve ilçelerde eksiklerin olduğuna dair tespit çalışmaları yapılacağı sonrasında ise uygun görülen kadrolar için memur alımı yapacağı öğrenildi.

Sizlerde PTT'nin hangi bölümde personel eksiği olduğunu yorum olarak yazabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim