Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde görevlerine Türkiye'nin dört bir yanında devam etmekte olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi PTT geçtiğimiz hafta hazırlamış olduğu ilanı kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı sözleşmeli personel alımı bölümünden duyurdu.

Bu ilanda farklı pozisyonlar için toplam 5 bin kişilik memur alımı yapılacağı öğrenildi. Alımlarda KPSS şartı kaldırıldı fakat ikametgah şartı bulunduğu için pek çok aday sadece kendi illerinde ki kadrolar için başvurularını gerçekleştirebildi ve farklı iller için müracaatlar yapılamadı. Başvurular 21 Mayıs 2018 saat: 23.59 itibari ile sona erdi. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT 5 bin kişilik memur alımı başvuruları sona erdi peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? Buna göre sonuçların ne zaman açıklanacağına dair henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak başvuruların tamamlanmasının ardından birkaç hafta içerisinde sözlü mülakatı kazanan adayların belli olması bekleniyor. Tabi toplam 110 binden fazla aday başvuru yaptığı için öncelikle tüm adaylar teker teker incelenecek, uygun olmayan adaylar belirlenecek, bu adaylara ödemeleri iade edilecek ve tüm işlemlerin tamamlanmasından sonra sonuçlar açıklanacak. Yani kısa sürede açıklama yapılması henüz beklenmiyor.