Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. PTT bilindiği üzere 2017 yılı içerisinde toplam 3 farklı memur alımı gerçekleştirdi.

PTT'nin ilk memur alımında her hangi bir problem yaşanmadı ancak 2017-2 ile 2017-3 alımlarında PTT'nin mülakat düzenlediği gerekçesi ile Danıştay durdurma kararı aldı ve PTT'nin 5 bin kişilik memur alımında pozisyonlara yerleşen mülakatı tamamlanan güvenlik soruşturması sonuçlarını bekleyen ya da mülakatları bekleyen adaylar mağdur duruma düştü. Peki PTT 5 bin memur alımı mağduriyeti giderilecek mi?

YENİ BİR DUYURU VAR MI?

PTT'nin 5 bin kişilik memur alımının iptal edilmesinden dolayı en kısa süre içerisinde yeni bir alım ilanının kamuoyuna duyurulması bekleniyordu ancak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yapılan açıklama da yerleşen adaylarının mağdur duruma düşmemesi için çalışmaların devam ettiği ve adayların yerleştirmelerinin tamamlanması için çalışmalarını sürdüreceklerini duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından PTT'ye yerleşen 5 bin adaya müjdeli haber verilmiş oldu.

AÇIKLAMA BEKLENİYOR

En kısa süre içerisinde PTT'ye yerleşmiş 5 bin memur adayının durumu hakkında PTT'den ya da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından konu hakkında açıklama yapılması konunun kesin sonuca bağlanması beklenmektedir.

TÜM HABERLERİ BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim