PTT personel alımının ne zaman başlayacak olduğu hakkında merakla bekleyen binlerce vatandaş sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde bugün başvuru alımlarının başlayacak olduğu iddiaları üzerine merakla bu sorunun net yanıtını öğrenmek istiyor. Henüz PTT tarafından resmi olarak net bir tarih bilgisi verilmemiş olmasına rağmen bazı internet sitelerinde bugün tarihli iddia edilen tarihlerin doğru olamayabilecek olduğu üzerinde durulmakta. Resmi olarak PTT personel alımının ne zaman yapılacak olduğunu merak eden vatandaşların PTT Genel Müdürlüğünce yapılacak açıklamaya kadar bu bilgiye erişmesi mümkün değil.

PTT 2019/1 KPSS şartsız kamu personeli alımı ne zaman? Beklentiler Nedir?

PTT 2019/1 KPSS şartsız kamu personeli alımı hakkında 2018 yılında iddiaların tutmadığı ve bu senede 14 ila 18 Mayıs 2019 tarihleri arasında olabilecek olduğu iddia edilen başvuru tarihinin resmi bir tarih olmadığı ve bu nedenle bu tarihlere uyulmaması önerimekte.

PTT 2019/1 KPSS şartsız kamu personeli alımının ne zaman yapılacak olduğu hakkında kesin ve resmi bir bilgi beklenmeli ve bu tarihe kadar herhangi bir sayfadan veya internet sitesinden tarih hakkında verilen bilgilere inanılmamalı.

PTT Personel alımı için adayarın beklentileri nedir? Adaylar bizlere şartların esnetilmesi olsun diğer detaylar olsun tüm beklentilerini yorumlara yazarak paylaşabilir ve bu yönde bizde işin olsa ekibi olarak haberlerini yapar ve dikkat çekeriz.

PTT personel alımını bekleyen diğer personel adayları ile istişare olmak için Buraya Tıklayınız.