Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi tarafından bugün iki önemli duyuru yapıldı. Bin 750 kişilik sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlayan PTT yine 2017/1 kapsamında sözleşmeli 500 personel alımı sonuçlarının da açıklandığını duyurdu.

Bilindiği üzere PTT'nin yayımlamış olduğu ilana büro görevlisi, gişe görevlisi pozisyonlarına lisans mezunları ve dağıtıcı pozisyonuna ise önlisans mezunları müracaat etmişti. Başvuruların son ermesi ile adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak etmekteydi ve PTT İnsan Kaynakları aracılığı ile yapılan duyuru da sonunda 500 kişilik personel alımı sonuçlarının da açıklandığı müjdelendi.

İSİM LİSTESİ YAYIMLANDI

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi İnsan Kaynakları aracılığı ile yapılan duyuru da gişe görevlisi, büro görevlisi ve dağıtıcı kadroları için isim listesinin yayımlandığı belirtildi. Buna göre ilan dilmiş ve asil listede ismi bulunan adayların PTT ile iletişime geçmesi ve 18 Nisan 2017 - 2 Mayıs 2017 tarihleri arasında müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekiyor.

Adayların başvuru sırasında nüfus cüzdanı fotokopisi, KPSS sonuç belgesi, diploma, sağlık kurulu raporu, askerlik durum belgesi, adli sicil kaydı, mal bildirim beyanı, iş isteme beyanı ve güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu gibi evraklar da istenecektir. Sözlü sınavların yapılması ile adayların yerleştirme işlemleri yapılacak ve göreve 6 ay başlamayan ya da 6 aya kadar görevi bırakan adayların yerine oluşturulmuş olan yedek listede ki adayların yerleştirme işlemleri yapılacaktır. İsim listesi için aşağıda ki linki takip ediniz.

İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ
YENİ YAYIMLANAN PTT BİN 750 PERSONEL ALIM İLANI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim