Ülkemizin önemli kamu kuruluşları açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Bilindiği üzere kamu kurumlarının memur alımı yapacağı açıklamaları genel olarak Bakan Ahmet Arslan tarafından duyurulmaktadır ki Bakan Arslan'da zaten Ulaştırma Bakanlığı bünyesindeki kurumlar dahilinde açıklama yapmaktadır.

PTT, TCDD ve KGM'nin memur alımı yapıp yapmayacağı konusunda açıklama beklenirken geçtiğimiz günlerde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan önemli açıklamalarda bulundur ve adaylara müjde verdi.

3 BİN 840 MEMUR ALINACAK

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yapılan açıklama ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinin 2 bin 500, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarının 700 ve Karayolları Genel Müdürlüğünün ise kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 640 memur alımı daha yapacağı belirtildi.

Şu an için sadece PTT'nin alım tarihi belli oldu. PTT'nin 15 Ağustos 2017 tarihinde 2 bin 500 kişilik memur alımı ilanını yayımlaması beklenmektedir. TCDD ve Karayolları Genel Müdürlüğü alımlarının ne zaman, hangi pozisyonalr için yapılacağı ve aranacak şartların ne olduğu gibi detaylar hakkında henüz bilgi yok.

TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim