Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) web sitesinden Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımları ile ilgi bir duyuru yayımladı. 7 bin Bekçi alımı olacağını yayımlayan POMEM Şehit veya vazife Malulü olup Bekçi alımı sınavlarına girecek olan kişiler ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Şehit veya Vazife malulü olan eşler ve çocuklar ile ilgili hangi açıklamalarda bulunuldu? Nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

İŞTE POMEMDEN YAPILAN AÇIKLAMA

Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) resmi internet sitesi üzerinden Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınavına girecek olan adaylar için açıklama yaptı. Çarşı ve Mahalle Bekçiliği için sınava başvuruda bulunup Şehit veya Vazife malulü eş veya çocukları olmadıkları halde sınav başvuru formunda bu seçeneği işaretleyen kişilerin dilekçe gönderip böyle bu durumun olmadığını ifade etmelerine istinaden bu kişilerin isimleri ön kayıt yapıp veri tabanına işlenen bilgilerinin veri tabanından silindiği ifade edildi.

Bu durumda olup dilekçe vererek veritabınından isimlerini isimleri silinen kişileri bir liste halinde resmi internet sitesi üzerinden açıklayan Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ismi açıklanan kişilerin tekrardan sınav girişi ücreti yatırıp ön kayıt formu doldurmaları gerektiğini yayımladı.

Editör: TE Bilisim