İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü, Polis Akademisi Başkanlığı aracılığı ile 27. dönem POMEM ilanını yayımladı ve toplam 8 bin kişilik polis memuru ilanı duyuruldu. Buna göre ülkemizde polis sınıflarından en çok rağbet gösterileni Polis Özel Harekat PÖH sınıfıdır. Ancak 19. dönem PÖH alımı haricinde henüz PÖH ilanı gelmedi. Geçen sene 500 kişilik kadın PÖH alımı yapıldı ve uzun süredir erkek adaylar için PÖH ilanı gelmiyor.

Grubumuza Katılım Sağlayabilirsiniz

Polis Özel Harekat PÖH alımı isteyenler taleplerini, haberlerini PÖH grubundan okuyor. Sizlerde PÖH alımı Facebook grubuna katılmak ister misiniz?
PÖH ALIMI GRUBUNA BURADAN GİRİŞ YAPINIZ

Hemen yukarıdaki linki takip ederek PÖH alımı grubuna katılabilirsiniz. Grup üzerinden kadın - erkek tartışma postlarında mesaj atabilir, yorum bırakabilirsiniz. Aynı zamdan PÖH alımı isteyenler yakında etkinlik düzenleyecek.

İlk Haberdar Olun

Bilindiği üzere öğretmen, sağlıkçı, mimar, mühendis vb. gibi tüm sınıflar atamalar için sosyal medya üzerinden etkinlik düzenliyor ve meclisin gündemine girebiliyor. PÖH alımı isteyenlerde yakında etkinlik düzenleyecek eğer sizlerde gruba katılırsanız etkinliklerden ilk haberdar olabiirsiniz.

PÖH Alımı Olacak Mı?

Polis Özel Harekat PÖH alımının harici alımın olmasını adaylar talep ediyor. Bu yüzden etkinlikler ile seslerini duyurmayı düşünmektedir. Hemen PÖH alımı grubu katılabilirsiniz. Grup aracılığı ile adaylar soru - cevap şeklinde postlar atabilmektedir. 2021 yılında resmi olarak polis memuru ya da PÖH alımı şeklinde bir duyuru yok ancak gelme ihtimali de bulunuyor.

PÖH ALIMI GRUBUNA BURADAN GİRİŞ YAPINIZ

Editör: TE Bilisim