İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğünün yeniden POMEM aracılığı ile Polis Özel Harekat PÖH alımı yapmasına yönelik etkinlik yapılacaktır. Buna göre Twitter üzerinden seslerini duyuracak adayların akşam saat 19.00'da ki etkinliğe katılım sağlaması gerekmektedir. Twitter üzerinden bilindiği üzere öğretmenler, sağlıkçılar, mühendisler, veterinerler, diyetisyenler herkes etkinlik düzenlemektedir.

Etkinlik Detayları

10 Ocak 2021, saat: 19.00 en az lise mezunu PÖH alımı için etkinlik yapılacaktır. Twitter üzerinden #SnSoyluPöhMüjdesi tagı ile adaylar tweet atacaktır.

Bu etkinlik ile adaylar PÖH alımının en az lise mezunu şartı ile yayımlanmasını, yaş şartında esneklik olmasını, KPSS şartının olmaması ya da baraj puanının düşürülmesi, kontenjanlarının artması gibi isteklerini dile getirecektir. Sizlerde tweet atarken isteklerinizi belirtebilir, ilgili tag'ı yapıştırabilir ve o şekilde tweet atabilirsiniz. Ne kadar çok tweet atılırsa gündem de o kadar duracak ve yetkililerin dikkatini çekecektir. Detaylar için mobil uygulamamızı da kullanabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim