Mayıs ayı içerisinde yaptığı açıklama ile şoför adaylarına müjdeyi veren Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 300 şoför alımı yapılacağını ve çok yakında yapılacağını açıkladı. Alım tarihine ilişkin bilgiler aktarmayan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yapılan açıklamalar ise şöyledir;

BEKİR PAKDEMİRLİ, ÇOK YAKINDA 300 ŞOFÖR ALIMI YAPILACAK!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, geçtiğimiz Mayıs ayında resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalar neticesinde adaylara müjdeyi verdi. Verilen müjde ise çok yakında 300 şoför alımının yapılacağı oldu.

300 ŞOFÖR ALIMI İÇİN TARİH VERİLMEDİ!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 300 kişilik şoför alımının yapılacağını sosyal medya hesabından duyurdu ancak alımın ne zaman yapılacağı bilgisini aktarmadı. Çok yakında ibaresi ile alımların kısa sürede yapılacağını vurguladı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Bakanlık için toplamda 5 bin personelin alınacağını ve bu 5 bin kadrodan 300'ü şoför için ayrıldığını belirtti. Alıma ilişkin net bilgiler, tarih bilgisi, başvuru şartları ve alınacak iller gibi bilgiler henüz netleşmedi.