Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile her sene merkezi atama ve açıktan atama işlemleri gerçekleştirilmekte olup ilgili alımlara ilişkin atama kılavuzları ve pozisyonlar ÖSYM'nin resmi internet sitesi tarafından duyurulmaktadır.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından bugün yapılan resmi açıklama da KPSS 2018/3 memur ataması kılavuzunun yayımlandığı belirtildi. Buna göre atama ilanına ilişkin tüm bilgiler verildi. Hangi pozisyonlara atamanın yapılacağı ve detayların ne olduğu öğrenilmiş olup adaylar müracaatlarına başladı. Peki detaylar nedir ve adaylar nasıl başvurularını yapacak.

DETAYLAR NEDİR?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi KPSS 2018/3 memur atama kılavuzunu yayımladı. Peki detaylar nedir? Buna göre Karayolları Genel Müdürlüğü KGM 180 memur alımı yapıyor. Alım ilanına lisans ile ön lisans mezunu adaylar müracaat edebilecektir. Peki alımlar hangi pozisyonlar için yapılıyor, başvurular nasıl yapılır? Tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yayımlanan KPSS 2018/3 atamasına göre Karayolları Genel Müdürlüğü KGM 180 memur alıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre ön lisans mezunları için 25 tekniker alımı yapılacaktır. Lisans mezunları için ise 19 büro memuru, 2 şehir planlayıcısı, 5 mimar, 129 mühendis alımı yapılacaktır. Peki başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak? Adayların müracaatlarını 28 Mart 2018 ile 3 Nisan 2018 tarihleri arasında https://ais.osym.gov.tr linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak enter tuşuna basması gerekmektedir. Ardından adaylar KPSS 2018/3 merkezi atama sekmesine tıklayarak müracaatlarını gerçekleştirebilir.

RESMİ İLAN BURADA