Ülkemizin son yıllarda en çok atama yapması beklenen kurumlarından bir tanesi olarak bilinen Orman ve Su İşleri Bakanlığı maalesef kamuoyuna birkaç senedir müjdeli haber veremiyor. İlgili kamu kurumunun ne zaman memur alımı yapacağı büyük bir merakla beklenirken sonunda Orman ve Su İşleri Bakanlığının 2018 yılı performans programı detayları belli oldu.

Orman ve Su İşleri Bakanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile 2018 yılı performans programı hakkında kamuoyuna duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda Orman ve Su İşleri Bakanlığının bin 108 memur alımı yapacağı öğrenildi. Peki bin 108 memur alımı ne zaman yapılacak detaylar nedir?

MEMUR ALIMI DETAYLARI NEDİR?

Orman ve Su İşleri Bakanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile yayımlanan 2018 yılı performans programı detaylı bir şekilde incelendiğinde kurumun bünyesinde 4 bin 781 memur ve personelin istihdam ettiği ve 2018 yılı sonuna kadar bu rakama bin 108 yeni memurun daha eklenmesinin planlandığı yani 2018 yılı sonuna kadar bin 108 memur alımı yapılacağı müjdelendi. Peki alımlar ne zaman yapılacak?

ORMAN BAKANLIĞI MEMUR ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Orman ve Su İşleri Bakanlığının resmi internet sitesinden verilen raporda 2018 yılında bin 108 memur alımının yapılmasının planlandığı belirtildi. Peki alımlar ne zaman yapılacak? Buna göre konu hakkında her hangi bir bilgi yok ancak yakın zamanda memur alımı ilanlarının kamuoyuna duyurulması beklenmektedir. Bizlerde ilanlar yayımlandıkça sizlere bilgi vereceğiz.

Alım İlanı Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Facebook Sayfamızı Buradan Takip Edebilirsiniz
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER