Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan ancak birkaç senedir adaylara bir türlü memur laımı konusunda müjdeli haberleri veremeyen Orman ve Su İşleri Bakanlığı bu sene farklı pozisyonlar için çoklu bir memur alımı gerçekleştirmeyi talep etmektedir.

Buna göre Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 2018 yılına ait yayımlanan rapor İşin Olsa ekibi tarafından incelendiğinde Orman ve Su İşleri Bakanlığının bin 108 memur alımı yapacağı görülmektedir. Peki Orman ve Su İşleri Bakanlığı bin 108 memur alımına ilişkin detaylar nedir, memur alımları ne zaman yapılacak konu hakkında başka bir duyuru yapıldı mı?

BİN 108 MEMUR ALIMI DETAYLARI NEDİR?

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yayımlanan rapora göre ilgili kamu kurumunun 2018 yılı sonuna kadar toplam bin 108 memur alımını yapmayı planladığı görülmektedir. Tabi bu alımlar için Maliye Bakanlığının da onayı gerekiyor. İlgili talepler Maliye Bakanlığınca olumlu olarak sonuçlanırsa adaylar bin 108 kişilik memur alımı ilanını görebilecektir. Peki alımlar ne zaman yapılacak?

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Orman ve Su İşleri Bakanlığı raporunda kurumun bin 108 memur alımı yapmayı planladığı görülmektedir. Peki alımlar ne zaman yapılacak? Buna göre alımların öncelikle Maliye Bakanlığının vereceği onaya göre yapılacağı bilinmekte olup yakın zamanda gerçekleştirilmesi beklenmektedir.

Alım İlanı Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Facebook Sayfamızı Buradan Takip Edebilirsiniz
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER