Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi 20 Aralık 2019 öğlen saatlerinde kamuoyuna önemli bir duyuru yayımladı ve KPSS 2019/2 memur ataması sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Adaylar öğlen saatlerinden itibaren Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi sonuç sayfasına girerek T.C. kimlik numaraları ve ÖSYM şifrelerine ilgili ekranlara girip sonuçları göster butonu yardımı ile her hangi bir kadroya girip giremediğini öğrenebilmektedir.

71 KPSS ile MEMUR ALINDI

ÖSYM ilgili atamayla ilişkin KPSS atama puanlarını ve sayısal verilerini açıkladı. Buna gören düşük 71 KPSS puanı ile ÖSYM KPSS 2019/2 kapsamında memur alımı yapıldığını duyurdu. En düşük ve en yüksek puanlara bakıldığında GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - KOCAELİ - Merkez kurumu için tekniker kadrosuna 2 memur alımı yapıldığı en yüksek KPSS'li adayın 84 puanlı olduğu en düşük adayın ise 71 KPSS puanında olduğu öğrenildi.

bu kurum haricinde devlet demiryolları taşımacılık a.ş genel müdürlüğü - erzurum - taşra, devlet demiryolları taşımacılık a.ş genel müdürlüğü - istanbul - taşra, devlet demiryolları taşımacılık a.ş genel müdürlüğü - samsun - taşra , kondoktör kadrosu için toplam 13 memur alımı yapıldı. bu kurumlara yerleşen adaylar da 72 kamu personeli seçme sınavı kpss puanı ile atandı. diğer kadroların kaç puan ile kapandığını öğrenmek için aşağıdaki haberden devam ediniz.

EN DÜŞÜK ve EN YÜKSEK KPSS PUANLARI

KPSS 2019/2 SONUÇLARI AÇIKLANDI

Editör: TE Bilisim