Orman Genel Müdürlüğü resmi internet adresinde yer değişikliği hakkında duyuru yayımladı. Yaplan duyuruya göre 2020 yılı 1. Dönem Orman Muhafaza Memuru yer değiştirme işlemi hakkında yeni bir karar yayımlandı. Yapılan duyuruda yer değiştirme atama işlemleriniin 1 yıl süreyle ertelendiğine yer verilmektedir.

Ancak Orman genel Müdürlüğü taşra teşkilatında yer alan İşletme Şefliklerimiz bünyesinde standart kadro kapsamında ihtiyaç bulunan Orman Muhafaza Memuru kadrolarına tayin talebinde bulunulabilecektir.

Her personel en fazla 5 birime tercih yapabilecektir.

Personel tercih işlemi 22.04.2020 tarihi saat:00.01 de başlayıp 27.04.2020 tarihi saat:23.59’ da sona erecektir. 

Buna göre tayin işlemlerinde;

Atama tercih işlemleri, orbis.ogm.gov.tr adresinden kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaptıktan sonra sırayla ekranın sol kısmında bulunan Personel İşleri, Rotasyon İşlemleri ve Rotasyon Tercih Listesi linklerine tıklanarak sisteme giriş yapılacak, istenilen bilgiler eksiksiz doldurulacaktır. Bu personelden varsa mazereti olanlar mazeretlerini gösterir belgelerini sisteme yükleyecektir.

Bölge Müdürlerince uygun görülen personel talepleri sistemden 29.04.2020 tarihi saat 18.00 a kadar onaylanacak, bu zamana kadar onaylanmayan personelin Atama Talep Formu Taslak olarak sistemde kalacağından ilgili personel hakkında her hangi bir işlem yapılmayacaktır.

DUYURUNUN TAMAMI İÇİN : https://bit.ly/3buOpCD