Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Bakanlığı komisyonuna  Nüfus Hizmetleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı sunuldu ve pek çok maddede yenilikler yapılma kararı alındı. Buna göre Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne de kadro ihdas edilmesi için görüşme yapıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapılan bu görüşmelerden sonra Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne toplam bin 600 kişilik kadro ihdas edildi. Peki yeni atamalar olacak mı eğer olacaksa Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bin 600 memur alımı ne zaman gerçekleştirilecek.

MEMUR ALIMI YAPILACAK MI

Türkiye Büyük Millet Meclisinde ilgili görüşmeler yapıldı ve Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne toplam bin 600 kişilik kadro ihdas edildi. Ancak memur alımı olacak mı, memur alımı ne zaman yapılacak sorularının yanıtları henüz verilmedi. Yakın tarihte memur alımı beklenmiyor fakat Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne bin 600 kişilik memur kadrosu ihdas edildiği öğrenildi.

Buna göre memur alımına ilişkin her hangi bir duyuru yapılır ya da ilan yayımlanırsa İşin Olsa aracılığı ile hangi pozisyonlar için alımın yapılacağı, başvuru şartlarının ne olduğunu öğrenebilirsiniz.

TÜM KAMU HABERLERİNİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim