İçişleri Bakanlığı bünyesinde yer almakta olan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bilindiği üzere Türkiye'nin dört bir yanında bulunan ofisleri ile hizmet vermeye devam etmektedir. Her ofisinde çok sayıda memurun bulunduğu Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne açık pozisyonlara göre memur alımları gerçekleştirilmektedir.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü memur alımı ilanları Maliye Bakanlığının onayı ile yapılmaktadır. Buna göre yeni alınan bilgide Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne toplam bin 600 kişilik memur kadrosunun ihdas edildiği belirtildi.

ONAY VERİLDİ!

Buna göre nüfus hizmetleri kanunu hakkında görüşmeler devam ederken memur alımı hakkında de önemli bir blgi verildi. Nüfus kanunu değişikliğine göre Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne de toplam bin 600 kişilik memur kadrosu ihdas edildi. Peki şimdi memur alımı yapılacak mı?

MEMUR ALIMI YAPILACAK MI

Yapılan görüşmelere göre Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü toplam bin 600 kişilik kadro ihdas edilmiş oldu peki alımlar yapılacak mı? Buna göre Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün bin 600 memur alımı yapıp yapmayacağı ve ne zaman alımları gerçekleştireceğine dair her hangi bir bilgi yok. Ancak İçişleri Bakanlığı yada Nüfus müdürlüklerinden memur alımına ilişkin duyuru gelirse sizlere İşin Olsa aracılığı ile bilgi vereceğiz.

İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMAMIZ ÇIKTI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ