İçişleri Bakanlığının bünyesinde bulunmakta olan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmekteyken geçtiğimiz günlerde Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne toplam bin 600 kişilik kadro ihdas edildi.

Bilindiği üzere Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün personel alımları Maliye Bakanlığının vermiş olduğu kadro sayısına göre yapılmakta olup alım ilanları ihtiyaçlar halinde aralıklarla kamuoyuna duyurulmaktadır.

BİN 600 KADRO İHDAS EDİLDİ

Nüfus kanunu hakkında yapılan görüşmeler ve kanun değişikliklerinde Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne de değinilerek toplam bin 600 kişilik memur alımı kadrosunun ihdas edilmesinde karar kılındı. Adaylarım şimdi aklında tek bir soru var. Memur alımları yapılacak mı, bin 600 memur alımı ne zaman yapılacak.

MEMUR ALINACAK MI

Buna göre Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne toplam bin 600 kişilik kadro ihdas edilmiş oldu. Ancak alımların ne zaman yapılacağı ve bu sene yapılıp yapılmayacağı hakkında bilgi bulunmuyor. Öte yandan önümüzdeki süreçte yakın tarih de Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün memur alımı yapması beklenmemekte olup ilanın yayımlanması ile İşin Olsa ekibi olarak sizlere bilgi vereceğiz.

TÜM KAMU HABERLERİNİ BURADAN TAKİP EDİNİZ

Editör: TE Bilisim