İçişleri Bakanlığı bünyesinde hizmetlerine devam etmekte olan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü her sene açık olan pozisyonlar için atama gerçekleştirmekte olup geçtiğimiz dönemde yüksek alım gerçekleştirmişti. Buna göre yine Resmi Gazete'de yapılan açıklama ile nüfus müdürlüklerine bin 600 memur alımı kadrosunun ihdas edildiği duyurulmuştu.

e-Nüfus Sendikası Genel Başkanı Ali Kart tarafından yapılan açıklama da nüfus personeli konusunda eksikliğin olduğu bu açığın kapatılması için en az 5 bin kişilik atama yapılması gerektiği, bazı ilçelerde bulunan nüfus müdürlüklerindeki güvenlik eksikliğinin güvenlik personelleri ile koruma altına alınması ve işlem yapılan cihazlarında daha kaliteli cihazlarla değiştirilmesi gerektiğini açıkladı.

BİN 600 MEMUR ALIMI KADROSU İHDAS EDİLMİŞTİ

Bilindiği üzere Resmi Gazete aracılığı ile yapılan açıklama da Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü için farklı pozisyonlara toplam bin 600 memur alımı için kadro ihdas edildiği duyurulmuştu. Bu alımlarında yakın zamanda yapılması bekleniyor ancak net olarak alım tarihi belli değil.

e-Nüfus Sendikası Genel Başkanı Ali Kart tarafından da yapılan açıklama da nüfus müdürlüklerinde ki kadrolarda eksikliğin olduğu ve bu eksikliklerin tamamlanabilmesi için en az 5 bin kişilik atama yapılması gerektiği duyuruldu. Yakın zamanda memur alımına ilişkin duyuru gelirse www.isinolsa.com ekibi olarak sizleri konu hakkında bilgilendireceğiz.

TÜM MEMUR ALIM İLANLARI BURADA

İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMAMIZ GÜNCELLENDİ!

Editör: TE Bilisim